Barion Pixel
Miért válaszd a Corvint? Mert...
MINŐSÉGI
a KÉPZÉS
Miért válaszd a Corvint? Mert...
INSPIRÁLÓ
a KÖRNYEZET
Miért válaszd a Corvint? Mert...
FRISS SZEMLÉLETŰ
az OKTATÁS
Previous slide
Next slide

RÖVID KÉPZÉSEK

Aktiváld kreativitásod! Próbáld ki magad designerként vagy képzőművészként!

Vegyél részt rövid képzéseinken és adj teret a képzeletednek! Idén is készültünk nektek többféle programmal, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Olyan alkotói folyamatokkal ismerkedhetsz meg, mely fejleszti az arány- és színérzékedet, megtanulod hogyan komponálj, milyen technikákat használj és hogyan kivitelezd igényesen terveidet. Betekinthetsz egy professzionális tervezési folyamatba, részesülhetsz annak esszenciájából. Töltődj fel, szakadj ki a hétköznapokból és engedd szabadjára a képzeleted a Corvinban!

Kiknek ajánljuk RÖVID KÉPZÉSEINKET / SZABADISKOLÁINKAT?

– Fiataloknak, akik még bizonytalanok, pályaválasztás előtt állnak és még nem tudják pontosan, hogy milyen irányban induljanak.

-Olyanoknak, akik már tapasztaltak, de bővítenék portfóliójukat

– Olyanoknak akik hatékonyan szeretnének fejlődni profi designerek segítségével egy speciális szakterületen.

– Felnőtteknek, akik hatékony oktatásra, folyamatos korrektúrára vágynak.

– Azokat is várjuk, akik csak egy kreatív élményben szeretnének részesülni, és valami egyedit alkotni.

– Azoknak, akik szeretnének kicsit belekóstolni a Corvin flowba, mielőtt beiratkoznának egy kétéves képzésre.

Ha elmúltál 13 már  jöhetsz!

A nyáron szeretnéd tökéletesíteni a rajztudásod? Semmi akadálya! Válts bérletet a nyári rajzóráinkra!

KREATÍV POSZTER TERVEZÉS – ISMERKEDJ MEG AZ ILLUSTRATOR ALAPJAIVAL!

2024. július 8-tól július 12-ig
Érdeklődsz a grafika iránt? Szeretnéd megismerni azokat a programismereti alapokat, amik elengedhetetlenek egy grafikus számára? Vagy csak szimplán elmélyítenéd a tudásodat a legelterjedtebb vektorgrafikus program megtanulásával? Ezen az Illustrator kurzuson megismerheted a program alapjait, miközben egyből a gyakorlatban is kamatozhat a tudásod, hiszen a hét végére nem csak Illustrator tudással, de egy általad készített poszter vagy poszter sorozattal is gazdagabb leszel!

ANIMÁCIÓS EFFEKTEK

A képzés időtartama: 2024. július 15-től 19-ig Csatlakozz hozzánk egy izgalmas, egy héten át tartó Animációs effektek képzéshez! Fedezd fel az animáció varázslatos világát és tanuld meg, hogyan hozhatsz létre lenyűgöző effekteket a képernyőn! Mélyítsd el a tudásodat és sajátítsd el a legújabb technikákat Szentesi Balázs szakvezetőnk segítségével!

ILLUSZTRÁCIÓ TÉRBEN

A képzés időtartama: 2024. 06. 24 – 06. 28. Te is szeretnéd megtapasztalni milyen térben illusztrálni? A Corvinban ezt is megtanulhatod! Icsa Viviennel elkalandozhattok a grafika, a könyvtervezés 3D-s birodalmába. Részesei lehettek egy izgalmas alkotói folyamatnak. A képzésen mindenki elkészítheti térbeli könyvét vagy grafikáját.

KARAKTERTERVEZÉS

A képzés időtartama: 2024. július 8-tól július 12-ig Fedezd fel, hogy hogyan létrehozható a saját, egyedi karaktered! Szentesi Balázs, tapasztalt mentor segítségével tapasztalhatod meg a karaktertervezés minden fortélyát és találhatsz rá a saját stílusodra és kreatív hangodra. Nézd meg, hogyan születhetnek meg…

MOTION DESIGN KÉPZÉS

A képzés időtartama: 2024. július 15-19.  A Motion Graphic kurzusunkkal szárnyalhatsz a design világában. Fedezd fel a mozgó grafikai elemek varázslatos világát és válj profivá! Szőcs Eszterrel, designerrel egyedi technikákat, tippeket-trükköket sajátíthatsz el, hogy neked legyenek a legsikeresebb munkáid.

URBAN PLANTS / ZINE

A képzés időtartama: 2024. július 1-től július 5-ig Plants are friends! A növények nap mint nap körbevesznek minket, még a legváratlanabb helyen is megtalálhatóak. Hagyományosan a városi környezetre nem gondolunk kifejezetten zöldövezetként, pedig rengeteg növény bújik meg a betonfalak között. Ezen a héten erről fogunk megbizonyosodni, ezután pedig meg is örökítjük, maj egy füzetbe fűzzük illusztrációidat. Gyere és ismerkedj meg a zinekészítés gazdag skálájával és a városi növényekkel!

AKVARELL SZABADISKOLA

A képzés időtartama: 2024. július 29 – augusztus 2.  Merülj el az akvarell világában egy egyhetes szabadiskola keretében! Fedezd fel az akvarellfestészet technikáit egyedülálló környezetben, ahol egyénre szabott oktatásban részesülsz Győrffy Lászlótól, aki a téma tapasztalt mestere. Hagyd szárnyalni a színeket és a formákat, fedezd fel a saját stílusod. Az Akvarell szabadiskolánk egy egyhetes utazás, ami nem csak a festészetről, de önmagad megismeréséről is szól.

ÁLLATI GRAFIKÁK

A képzés időtartama: 2024. június 24-től június 28-ig Fedezd fel, hogy hogyan ragadhatod meg az állatok egyedi karakterét a grafikai tervezés izgalmas eszközeivel. Máray Mariann, illusztrátor  segítségével mélyítheted el a tudásod és sajátíthatod el azokat a technikákat, amelyek segítenek életre kelteni a karaktereid. Meríts inspirációt a természetből! A képzésen az alkotás öröme végig veled lesz.

OLAJFESTÉSZET SZABADISKOLA

A képzés időtartama: július 15- július 19. 
 
Merülj el az olajfestészet világában egy egyhetes szabadiskola keretében! Fedezd fel az olajfestészet technikáit egyedülálló környezetben, ahol egyénre szabott oktatásban részesülsz Sipos Barbarától, aki a téma tapasztalt mestere. Állj szemben a vászonnal és hagyd szárnyalni a színeket és a formákat, fedezd fel a saját stílusod az akrillon és az akvarellen túl, olajjal. Az Olajfestészet szabadiskolánk egy egyhetes utazás, ami nem csak a festészetről, de önmagad megismeréséről is szól.

VEGYES TECHNIKÁK SZABADISKOLA

A képzés időtartama: 2024. július 8-tól július 12. Már régóta motoszkál benned, hogy bátrabban megéld a kreativitásod, de eddig nem merted? Gyere hozzánk egy szuper nyári kalandra, ahol fejest ugorhatsz az alkotás örömébe!

KÉPREGÉNY

Ha meg akarod tanulni a kép és a szöveg dinamikáját a történet szolgálatába állítani, hogy melyik kockát ragadd ki egy mozzanatból, hogyan vezesd az olvasó szemét egy oldalon, vagy hogy milyen képkivágást használj egy képkockánál, akkor ez a legjobb alkalom.
A kurzussorozat két modulból áll, ahol megismerkedhettek a képregénytervezés alapjaival, technikáival, majd annak izgalmasabb, a szokványostól eltérő vonulataival. A modulokra külön-külön és egyben is jelentkezhettek.

A képen látható munkát készítette: Komáromi Bese

MESEILLUSZTRÁCIÓ

A képzés várható időpontja: 2024. ősz
Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, írj egy levelet a corvinrajziskola@gmail.com címre, hogy értesíteni tudjunk a tanfolyam kezdőidőpontjáról.

Biztosan akadt már olyan történet, amely megmozgatta a fantáziád és szívesen megalkottad vagy újratervezted volna a saját stílusodban. Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Akvarellel, akrillal és speciális, vegyes technikákkal ismerkedhetsz meg a három különálló modul keretein belül, melyekre külön-külön és egyben is jelentkezhetsz.

Képen látható munkát készítette: Korcsog Réka

KÖNYVKÖTÉSZET

A keménytáblás könyvkötés technikája kicsit sem annyira ördöngős, mint amilyennek elsőre hangzik. A két alkalmas foglalkozás során kézzel fűzött, vászonkötésű könyvecskét varázsolhatsz magadnak Bősze Tímea vezetésével, aki igazi szakértője a témának.

DESIGN SKETCHING

A képzés várható időpontja: 2025. tél
Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, írj egy levelet a corvinrajziskola@gmail.com címre!

A design világában a csapatmunka elengedhetetlen. A gyors vázlatok segítenek abban, hogy a terveidet könnyen megértsék mások, legyenek azok technológusok, mérnökök, vagy megrendelők. Ahhoz, hogy hatásos, látványos rajz szülessen speciális rajzi készségeket kell elsajátítanod, mely alapköve a kommunikációnak.

SAJÁT LOGÓ

Szőcs Eszter tervezőgrafikus vezetésével betekintést nyerhetsz egy brand tervezésének fázisaiba és elkészítheted saját vállalkozásod logóját, kisarculatát. Szó esik majd a brand építés alapjairól, illetve arról, hogy mennyire fontos a vizualitás a márkád üzenetének közvetítésében. Megismerheted az alap tipográfiai és tervezési mechanizmusokat, és kipróbálhatod magad a látványterv készítésében is, hogy az általad készített logók és kisarculat elemek teljes mértékben tükrözzenek téged és a vállalkozásodat.

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

A képzés várható időpontja: 2024. ősz
Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, írj egy levelet a corvinrajziskola@gmail.com címre!

 

A tanfolyamon elsajátíthatod a digitális illusztráció különböző technikáit, határtalan lehetőségeit, felfedezheted a vektorgrafikus ábrázolás alapjait és a tervezés folyamatát, továbbá a stilizált illusztrációk kivitelezésének módjait. Kakartertervezéssel, hangulatteremtéssel és a vizuális történetmesélés rejtelmeivel ismerkedhetsz meg a három különálló modul keretein belül, melyekre külön-külön és egyben is jelentkezhetsz.

Képen látható munkát készítette: Kondász Eszter

EXPERIMENTÁLIS KALLIGRÁFIA

A képzés szervezés alatt áll, ha szeretnél jelentkezni kérjük írj e-mailt nekünk: corvinrajziskola@gmail.com

GRAFIKAI TECHNIKÁK

A képzés szervezés alatt áll, ha szeretnél jelentkezni kérjük írj e-mailt nekünk: corvinrajziskola@gmail.com

POP-UP KÖNYV

A képzés szervezés alatt áll, ha szeretnél jelentkezni kérjük írj e-mailt nekünk: corvinrajziskola@gmail.com

DESIGN LÁMPA WORKSHOP

A képzés szervezés alatt áll, ha szeretnél jelentkezni kérjük írj e-mailt nekünk: corvinrajziskola@gmail.com

Képen látható munkát készítette: Wellisch Péter, Petruska Márta, Kocsis Réka

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.