Barion Pixel
Miért pont a Corvin? Mert...
valós KÖVETKEZMÉNYEKKEL
SZEMBESÜLSZ
Miért pont a Corvin? Mert...
FELKÉSZÜLTEBB leszel,
mint PÁLYATÁRSAID
Miért pont a Corvin? Mert...
A PREZENTÁCIÓ
SEM LESZ KIHÍVÁS
Miért pont a Corvin? Mert...
PIACI SZEREPLŐKKEL
DOLGOZHATSZ
Previous slide
Next slide

PARTNEREINK

Miért lesznek a Corvinosok sokkal felkészültebbek mint pályatársaik?
A képzések alatt megteremtjük a lehetőségét annak, hogy hallgatóink piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követel-
ményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek, így a munkaerőpiacon hamar megtalálják helyüket. Nézzük!
Kikkel áll kapcsolatban a Corvin?

Rocksuli

A Rocksuli nemcsak egy zenei oktatási forma, hanem egy közösségerősítő, szociokulturális tevékenységcsoport. Céljuk, hogy a tanítási órák mellett a diákok vegyék igénybe közösségi szolgáltatásokat is. Az oktatás mellett rendszeresen szerveznek különféle eseményeke, koncerteket, táborokat. 2022-től dolgoznak együtt mozgókép / animáció szakos hallgatóinkkal, hogy diákjaink kreativitásukat élesben, videoklipek formájában is kipróbálhassák!

DORKO

Már 20-as évek óta velünk! Nem tudtad? A Dorko márkanév a Dorogi Gumigyár nevére utal, akik hosszú évekkel ezelőtt az akkor luxuscikknek számító cipők gyártásával kezdtek el foglalkozni. 2003-ban kelt újra szárnyra a brand, azóta küldetésük a művészet és a divat összekötése. Számos művésszel dolgoztak már együtt, most pedig a Corvinosokon a sor!

Csodaceruza Magazin

Egy friss gyerekeknek szóló magazin, ahol sorra jelennek meg Corvinosaink munkái, illusztráció szakon ez az egyik első szakmai együttműködés, ahol Sándor Csilla, szerkesztő, lapalapító tárt karokkal várja diákjainkat. Egy szuper lehetőség, hiszen minden illusztrátor számára az egyik legnagyobb élmény nyomtatásba kerülni! Diákként publikálni az kivételes lehetőség, ez a portfóliót is nagyban erősíti, növeli a siker esélyét a későbbiekben!

MNYD (nyelvészeti diákolimpia)

A Magyar Nyelvészeti Diákolimpia a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia hazai válogató versenye. A versenyzéshez nincs szükség ezen nyelvek ismeretére, csupán logikus, analitikus gondolkodásra és a nyelvészet iránti érdeklődésre. UI/UX webdesign szakos hallgatókkal együttműködve készül a diákolimpiai új logója és arculata.

DAGÁLY FÜRDŐ

A Dagály ma a pesti oldal legnagyobb területű strandfürdője. Külön vonzerő a nyári hónapokban a fürdő nagyméretű parkja, amelynek dús faállományát sajnos a 2015-2017 közötti felújítás során erősen megritkították, erre a problémára kerestek választ diákjaink, árnyékoló szerkezetek képében! Az együttműködés fontos résztvevője még a Német-Magyar Lemezmegmunkáló kft, akik a gyártási és technológiai hátteret szolgáltatják a projekthez.

CSAOSZ/ Transpack Magazin

Vezető csomagolástechnológiai szaklap, melyben rendszeresen jelennek meg cikkek hallgatónk munkáiról, sikereiről. Nagyon jó lehetőség a grafikus hallgatóink számára, hiszen a magazin olvasóközönség jószerivel kizárólag szakmai közönség, így a megjelenés növeli a munkalehetőségeket!

Pagony Kiadó

A Pagony Kiadóval együttműködésben diákjaink rendszeresen kipróbálhatják magukat valós szituációban, Kovács Eszter főszerkesztő hoz nekik évről-évre éles feladatokat. A munkafolyamatot prezentációk kísérik, így hallgatóink megtapasztalhatják, hogy milyen elvárásokat támaszt egy kiadó, megérezhetik a saját bőrükön a valós kihívások súlyát, így gyakorolhatják az ilyen helyzetekben való működést.

Scolar Kiadó

„Nyiss fel egy könyvünket, és meglátod, kik vagyunk! Független, a határokat feszegető könyvművesek, akik hisznek abban, hogy munkájukkal egyszerre vizuális és intellektuális örömet szereznek, többletet adnak hozzá mások életéhez. 1994-ben alapított kiadónkat a pillanatnyi trendek helyett a saját értékrendszerünkön alapuló döntések tették az ország egyik vezető műhelyévé. Termékeink között szépirodalmi kiadványok, gyerekkönyvek és tudományos tankönyvek is találhatók.”

Lampion Könyvek

A Lampion Könyvek a Centrál Kiadó Csoport legfrissebb társa. Céljuk a vizuális nevelés tudatos fejlesztése és valóban minőségi mesekönyvek kiadása, felelősségteljesen! Főszerkesztője Balázs Eszter, aki hallgatóink számára is rendszeresen hoz feladatot, ami nagyon jó lehetőség “ élesben gyakorolni védőhálóval”!

Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft. / Lemezdesign

Diákjaink minden évben együttműködnek a céggel, ahol megismerhetik a különféle gyártástechnológiai folyamatokat. Itt módjában áll a hallgatóknak kifejezetten adott technológiára tervezni. Minden évben elkészül 1-2 tárgy, így a teljes tervezési, gyártási folyamatot megtapasztalhatják a résztvevők. A legszerencsésebb portfoliója pedig egy valódi legyártott munkával gazdagodhat, ami a későbbiekben nagy segítség lehet az elhelyezkedésben!

PET-kupa

Versenyt csinálni a tisztaságból? A PET-Kupa küldetése ez! A Tisza tisztaságáért rendezett pet palack gyűjtő esemény és egyben szervezet. Készítettek már dokumentumfilmet, küldetésük fontos, szemléletfejlesztő. Jó példája a “gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! “ elvnek. Hallgatóink az általuk készült újrahsznosított műanyag lemezekből terveznek hasznos tárgyakat.

Karinthy Szalon

Iskolánk szomszédságában található a Karinthy Szalon, ami a 11. került egyik meghatározó kiállítótere, ami kortárs kiállítások mellett a Corvinnal együttműködésben a  művészettörténet kurzusoknak is otthont ad.  Végzőseink  év végi  kiállításait is ebben a tágas térben rendezhetjük.

Tranzit Art Café

Év végi kiállításainknak rendszeresen otthont adó vendéglátóhely a Tranzit. Az egykori buszpályaudvarból kialakított hely a Kosztolányi Dezső térnél igazi kuriózum, megéri betérni.

Nem csak Corvinosok számára, hanem temérdek művész kiállításának adott már helyet. Rendszeresen tartanak workshopokat, jótékonysági rendezvényeket, és ezek szervezésében a Corvin is részt vállal.

Gameloft

Gameloft Budapest egy nemzetközi, jól ismert mobilos játéktervező cég budapesti csapata.  A játéktervezésben folyamatosan szükség van a friss gondolatokra, hiszen a piac a folyamatos új impulzusokat megköveteli. Tavaly óta mozgókép/animáció szakos hallgatóink is kipróbálhatják velük, milyen élesben dolgozni, mit az elvárás egy ilyen cégnél  milyen munkaerőre van szükségük. Ezáltal útmutatást kapnak, hogy milyen skilleket érdemes fejleszteniük és hogyan kell összeállítani egy game art-os portfóliót.

A Corvin az alábbi művészellátó üzletekkel áll kapcsolatban, itt bérletes hallgatóink 10% kedvezményben részesülnek.

Művészellátó

A művészkellékek legautentikusabb boltja, ahol minden van a pasztelltől az akrilon át a pitt-krétákig, minden ami a rajzhoz, festészethez, mintázáshoz kell! Nagy márkák és kisebbek! Igazi művész oázis!

Panton

Röviden : Minden, ami papír! Sőt annál is több. Alapvetően reklámtechnikai cég,  ezáltal számos kreatív lap, fólia forgalmazója. Ha ki akarsz próbálni valami érdekes papírt itt kutakodj!

FIÓK Shop

Nem hoztál rajzlapot és nem dipa, amire vágysz? A legközelebbi minőségi papír-és művészkellék bolt a FIÓK, csak pár sarokra van a  sulitól. Érdemes figyelni, rendszeresen hirdetünk közös nyereményjátékokat!

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.