Barion Pixel
Miért pont a Corvin? Mert..
PROFI
DESIGNEREK OKTATNAK
Miért pont a Corvin? Mert..
VERSENYKÉPES
PORTFÓLIÓT ÉPÍTHETSZ
Miért pont a Corvin? Mert..
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Miért pont a Corvin? Mert..
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN FEJLŐDHETSZ
Previous slide
Next slide

UIUX DESIGNer KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munkatárs (Művészeti Grafikus) emelt óraszámú webdesign

SZERETNÉL A KREATIVITÁSODBÓL MEGÉLNI? VÁLASSZ ÉRTÉKTEREMTŐ HIVATÁST! BONTAKOZZ KI A UIUX DESIGNERKÉNT!

A Corvinban a grafika képzés célzottan a kor igényeihez igazodik. A UXUI designer egyre nagyobb szerephez jut, rohamosan nő a kereslet az új alkalmazások, új online felületek iránt, és azok ütős vizuális megjelenése is előtérbe kerül, így egyre több jól képzett, kreatív szakemberre van szükség. A Művészeti Grafikus képzénket specializáltuk, annak érdekében, hogy hallgatóink két év alatt versenyképes tudással és portfólióval kerüljenek ki a munkaerőpiacra, vagy az egyetemi felvételire. A Grafika képzés első éve egy átfogó, intenzív alapozó, mely elvégzése után hallgatóink két olyan speciális szakterületen folytathatják tanulmányaikat, mint a Brand design illetve a UX UI Webdesign.

Hogyan válhatsz jól képzett, keresett UIUX designer szakemberré? Hogy lesz a kreativitás a hivatásod? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Mindent megtudhatsz a Nyílt napon készült videóból!

Fennmaradó helyekre augusztus 25.-ig van lehetőség pályázni.

MI AZ EMELT ÓRASZÁMÚ UIUX DESIGNER OKTATÁS CÉLJA?

Képzésünk célja, hogy hallgatóink a grafikai alapismeretken túl- mint a logó-, arculat-, brand-, kiadványtervezés- UIUX  webdesign területén szerezzenek piacképes elméleti és gyakorlati ismereteket, megtalálják egyéni stílusukat, és ezen a szakterületen  magasan képzett UIUX designerré tudjanak válni.

A webdesign képzésen nagy hangsúlyt fektetünk a webes szakirányú számítógépes programismeretek oktatására. Megtanulják a webszerkesztés, web üzemeltetés alapjait is, és képessé válnak template alapú rendszerekből is egy weboldal elkészítésére, beüzemelésére. A webdesign képzés folyamatos konzultációkkal kísért projektfeladatai megoldásának köszönhetően, diákjaink gyakorlott grafikai tervezőkké fejlődhetnek.

Képen látható munka csoportos feladat: Füleki-Rázsó Zsófia, Gyöngyösi Dalma, Paszt Kamilla

Bővebben
UIUX Webdesign képzés-Corvin Rajziskola
UIUX Webdesign képzés-Corvin Rajziskola

MIÉRT A CORVIN UIUX designER KÉPZÉSÉT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb UIUX designer legyél, mint pályatársaid?

Igaz, hogy nagyon magasak a Corvinos UIUX webdesign képzésben az elvárások, viszont grafikus hallgatóink már az első három félévben megismerik, és használni tudják a vizuális kommunikáció teljes eszköztárát. A magas elvárásoknak köszönhetően lehetőség van grafika képzés specializációjára, valóban versenyképes tudás elsajátítására.

A grafika, webdesign képzésben tanuló diákjainkat élő hazai és nemzetközi megmérettetéseken indítjuk, munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken. Az oktatásba piaci szereplőket is bevonunk, hogy tapasztalt designerekként kerüljenek a grafikai pályára.

Képen látható munkát készítette: Üveges Bori

Bővebben

HOGYAN ÉPÜL FEL A UiUx designER KÉPZÉS?

A Művészeti grafikus képzés első évében alapszintű  szakmai tudásra lehet szert tenni. A gyakorlati feladatok során, diákjaink különböző vizuális tervezői metódusokkal és grafikai szoftverekkel ismerkednek meg. Több, rövidebb kísérleti feladat, mint a piktogram, logó, tipográfia, kalligráfia, kiadvány, plakát, illusztrációs gyakorlatok után komplex termékarculat/ csomagolás kidolgozásával zárul a grafika képzés első éve.
A UIUX design képzés második évében lehetőség van a specializációra, aki a webdesign szakirányt választja, emelt óraszámban tanulhat UIUX webtervezést, ami a vizuális kommunikáció egyik legpiacképesebb, legfrissebb szakterülete.

A konceptuális grafikus tervezői, UIUX designer gondolkodás elsajátítása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi alapok, grafikai és színes technikák alkalmazásának magas szintű fejlesztésére is.

A webdesign képzés heti 3 alkalom elfoglaltságot jelent. Az esti és a délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzésünk munka és egyetem mellett is végezhető.

 A képen látható munkát készítette: Tóth Emese, jelenleg a MOME hallgatója.

Bővebben
UIUX Webdesign képzés-Corvin Rajziskola
Uiux Webdesign tanfolyam-Corvin Rajziskola

KIKET VÁRUNK A UIUX WEBDESIGN KÉPZÉSÜNKRE?

Várunk olyan kreatív felnőtteket vagy pályamódosítókat, akik a tervezőgrafika területein belül szeretnének hivatásos alkotókká válni. A grafika / uiux webdesign képzésre azokat a jelentkezőket várjuk, akik  komoly érdeklődést mutatnak a UI UX online felületek fejlesztési és grafikai folyamatai iránt.

A webdesign képzés során a magas színvonalú grafikai szaktudás átadása mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a művészi pályára készülő fiatalok külföldi és magyar design egyetemek BA és MA (MOME, METU, MKE) felvételi elvárásainak is sikeresen megfeleljenek.

A webdesign képzés megkezdésének feltétele a középiskolai végzettség / érettségi.

Képen látható munkát készítette: Szabó Viktória

Bővebben

MILYEN KÉPZETTSÉGED LESZ?

Iskolánk engedélyezett felnőttképzési intézményként működik, nyilvántartásba vételi számunk: E/2020/000405. Művészeti Grafikus képzés kétéves engedély alapján folytatott grafikai felnőttképzés. A felnőttképzés sikeres elvégzésével a képző tanúsítványt állít ki, mellyel a képzésben résztvevők akkreditált vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek. A hivatalos vizsgát teljesítve szakképesítést szerezhetnek, mint Képző -és iparművészeti munkatárs (művészeti grafikus)

A grafika képzés alatt minden résztvevőt felkészítünk, összeállítják versenyképes grafikus designer portfóliójukat. Ez az grafikai portfólió a szakmai munkák elnyerése mellett sikeres egyetemi BA. és MA. felvételikre is alkalmas.

Képen látható munkát készítette: Paszt Kamilla

Bővebben
UIUX Webdesign képes-Corvin Rajziskola
UIUX Web designer képzés-Corvin Rajziskola

MILYEN ESZKÖZÖKRE LESZ SZÜKSÉGED?

 • Laptop
 • Szoftverek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, After Effects, Adobe XD (a teljes Adobe csomag diák verziója megvásárolható nálunk, kedvezményes áron)
 • Wacom tábla / bármilyen tablet, amin tudtok digitálisan rajzolni
 • Kalligráfia órákra: papír, ceruza, vonalzó, radír, vágott hegyű és hegyes végű eszközökkel (pilot parallel pen, ecsetfilc) egyaránt fogunk alkotni, ezért egy-egy darab mindkét típusból legyen nálad, minden mást az első alkalommal tisztázunk
 • Rajz / stílusgyakorlatok órára: tus vagy fekete filctoll, ceruza, szén, pitt, monopolradír, olcsó hajlakk, színes kartonok, rajzpapírok A/2, A/3, sketchbook vagy 500 db a/4-es nyomtatópapír, mappa, akvarell papír, tempera  vagy akril (lehetőleg tégelyes, nagyobb formátum), akvarell (anilin), pasztell készlet, lehetőleg 24 db-os, pasztell ceruza 3 db, ecsetek, szivacs, filctollak, linó, linókészlet, papírszalvéta, ragasztó, olló, sniccer
A képen látható designt készítette: Lovas Bence
Bővebben

OKTATÓk

Bakonyi Réka

tervezőgrafikus

Szőcs Eszter

tervezőgrafikus

Hordós Boldizsár

grafikus

Lévai Levente

grafikus
webdesigner
formatervező

Győrffy László

képzőművész

Molnár Roland

grafikus
webdesigner

Sipos Barbara

festőművész

Kis Róka Csaba

festőművész

TANTÁRGYAK

Kompozíció        Szintan        Tördelés        Tipográfia        Betűanatómia        Logótervezés        Layouttervezés        Plakáttervezés        Kisarculat-tervezés        Névjegykártya        Nyomdatechnológia        Kiadványtervezés        Plakát        Könyvborító        Csomagolás        Makettezés        Folding        Pop-up        Kalligráfia        Illusztráció        Fanzine        Magazintervezés        Branding        Nagyarculat        Photoshop        Illustrator        InDesign        Adobe XD        After Effects        Dinamikus logo        UI        UX        Webdesign        Graphicmotion        Rajz        Grafikai technikák        Stílusgyakorlat        Művészettörténet        Szaktörténet

NÉZZ BELE A PREZENTÁCIÓKBA!

MENNYI IDŐ?

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
MŰVÉSZETI GRAFIKUS / 2 ÉV / heti 3x 3-4 óra / 902 óra

szakirányú tervezés + digitális ismeretek + rajz- és stílusgyakorlat

MILYEN IDŐPONTOKBÓL VÁLASZTHATSZ?

A fennmaradó helyeket augusztus 25-ig van lehetőséged megpályázni.

A csoportokat a sikeres felvételt követően, a regisztráció alkalmával választhatja ki a képzésben résztvevő, amennyiben a kiválasztott csoportban van hely.

A csoportválasztás a regisztrációkor érkezési sorrendben történik.

Szakirányú órák

A CSOPORT / Hétfő 17:00- 20:00 + Csütörtök 17:00- 20:00 / megpályázható helyek száma: 5

B CSOPORT / Hétfő 17:00- 20:00 + Csütörtök 17:00- 20:00 / megpályázható helyek száma: 6 

C CSOPORT / Péntek 10:00-13:00 + Péntek 13:30-16:30 / megpályázható helyek száma: 3

 

Rajz- és stílusgyakorlat

Hétfő 13:30-16:45

Szerda 17:00-20:15

Csütrötök 13:30-16:45

Péntek 17:00-20:15

Mennyibe kerül?

EARLY BIRD:
619 000 Ft/év 
megfizetése a májusban történő regisztráció alkalmával egy időben (60 000 Ft kedvezmény)

KÉPZÉSI DÍJ:
Évente: 79 000 Ft helyfoglaló
+ 300 000 Ft/ félév

KEDVEZMÉNNYEL:
Évente: 79 000 Ft helyfoglaló
+ 570 000 Ft/ év

(30 000 Ft kedvezmény)

KÉPZÉSI HITELLEL:
79 000 ft helyfoglaló,
+ 300 000 Ft önrész
További információ:
https://diakhitel.hu/kepzesihitel/

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

A fennmaradó helyeket augusztus 25-ig van lehetőséged megpályázni.

A képzésekre felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon.

 • töltsd ki légyszíves a jelentkezési lapot
 • töltsd fel az elvárt felvételi anyagot: 8 db kép, 4 db látvány után készült rajz, és 4 db kreatív munka (rajzok, tervek, makettek stb)
 • A felvételi eljárás díja: 6350 ft.

Felvételi eredményéről augusztus 27-ig értesítünk.

A képzésre a regisztráció határideje: szeptember 2.

 • itt kell megadnod adataidat
 • itt fogsz képzési csoportot választani és
 • tandíjfizetési ütemezést
 • a beiratkozáshoz időpontot
 • itt kell térítened vagy 79 000 ft előleget vagy az EARLY BIRD kedvezményes éves tandíjat

Beiratkozások időpontjai: szeptember 9, 10, 11, melyre személyesen várunk Téged!

A képzések szeptember 16-i héten indulnak.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.

Corvin Rajziskola