Barion Pixel
Miért a corvin? Mert
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Miért a corvin? Mert
A KÉPZÉS
GYAKORLATORIENTÁLT
Miért a corvin? Mert
AZ OKTATÁS
PORTFÓLIÓ FÓKUSZÚ
Miért a corvin? Mert
PROFI
DESIGNEREK OKTATNAK
Previous slide
Next slide

GRAFIKA KÉPZÉS

Képző-, iparművészeti munkatárs, Művészeti grafikus

Grafika képzésünk célja, hallgatóink gyakorlott, valós tudással rendelkező brand designerekké, webdesignerekké, illusztrátorokká váljanak. Célunk, hogy a képzés végén mindenki grafikus szakképzettséget szerezzen és versenyképes portfóliót építsen, amivel azonnal helyet talál a kreatív iparban vagy sikerrel felvételizik bármely design egyetemre.

Grafika képzés nyÍlt nap

A designerképzéseink Nyílt Napja már lezajlott, de ha kíváncsi vagy, hogy milyen úton jutsz oda, hogy a kreativitás legyen a hivatásod,  hogy miért olyan sikeresek a Corvinosok, és hogyan tudsz elhelyezkedni a kreatíviparban, akkor nézd meg a Nyílt napon készült videóinkat.

MIÉRT PONT A CORVIN GRAFIKA KÉPZÉST VÁLASZD?

Képzéseinken várjuk magukat továbbképezni, átképezni vágyó felnőtteket, akik komplexebb, professzionális oktatásra, folyamatos korrektúrára vágynak, kreatív iparban szeretnének elhelyezkedni, amihez szakirányú végzettség szükséges. Várjuk a magyar és külföldi design egyetemek BA és MA felvételijére készülket is. Az esti, szombati, illetve délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzéseink munka és egyetem mellett is végezhetők.

A grafika képzés piacorientált, külsős partnereket vonunk be az oktatásba, hogy hallgatóink megismerkedjenek a piaci elvárásokkal, és megtanulják prezentálni munkáikat. Azonnal kipróbálhatják magukat grafikusként, webdesignerként vagy illusztrátorként.

A  Corvinban a grafika képzés gyakorlat fókuszú, hogy a hallgatóink két év alatt megszerezzék azokat a digitális skilleket, melyek egy stúdió, kiadó vagy egy ügynökség elvárásainak megfelel.

Több, mint 30 éves tapasztalattal oktatunk grafikát, illusztrációt. Hatalmas siker az, hogy minden grafikai megmérettetésen Corvin Alumnisokkal találkozunk az élmezőnyben, és hogy a Corvinos diákokat egyetemeknek szóló diák versenyeken is szívesen látják.

Bővebben
Grafika képzés-Corvin Rajziskola
Videó lejátszása

HOGYAN ZAJLIK A GRAFIKA KÉPZÉS?

A grafika képzéseink gyakorlatorientáltak, nagy hangsúlyt kap a tervezési feladatok mellett a rajzi stílusgyakorlat és a digitális ismeretek elsajátítása.  A  gyakorlófeladatokon keresztül  több hónapot átívelő  projektfeladatokkal modelezzük le, hogy milyen egy valós tervezési folyamat. A piaci szereplők bevonásával kipróbálhatod, hogy hogyan valósul meg  egy éles projekt, és milyen elvárásoknak kell megfelelned. 

Kis létszámú csoportokat oktatunk, így mindenkinek módja van személyes konzultációra, folyamatos korrektúra mellett tanulhatsz, így  felfedezheted egyéni hangod.

A Corvinban motiváló, befogadó közegben alkothatsz. Nem csak az oktatók szakmai tapasztalata fog téged előrevinni, hanam csoporttársaid is inspirálnak. Hétről hétre dolgozol feladataidon, negyedévente vizsgákon kell megfelelned, magasak az elvárások, de minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy teljesíteni tudd.

Bővebben

HOGYAN SEGÍTÜNK A GRAFIKA KÉPZÉS UTÁN?

A kreatív iparban történő munkavállaláshoz nélkülözhetetlen a professzionális portfólió és online jelenlét. Hallgatóink a két év alatt felépítik behance  és insta oldalukat és 15 -20 oldalas portfóliójukat. Többségük  már a képzés alatt elhelyezkedik grafikusként, webdesignerként, illusztrált könyvben, folyóiratban jelennek meg munkái, vagy sikerrel felvételiznek a legnívósabb egyetemek BA vagy MA szakirányaira.

A Corvinosok sok segítséget kapnak abban, hogy magyar és nemzetközi  megmérettetéseken vegyenek részt, sokan már a képzés alatt  a szakma elismert alkotóival szerepelhetnek egy fórumon.

Végzőseink kiállítására meghívást kapnak kiadók, magazinok, stúdiók, ügynökségek, és a média képviselői. 

Grafika-illusztrátor képzés

Hogyan leszel sikeres grafikus?

Hogyan felvételizz egyetemre?

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezhetsz: Augusztus 25-ig

A képzésekre felvételizni szükséges a jelentkezési oldalon.

  • töltsd ki légyszíves a jelentkezési lapot
  • töltsd fel az elvárt felvételi anyagot
  • Designer képzések esetében: 8 db kép, 4 db látvány után készült rajz, és 4 db kreatív munka (rajzok, tervek, makettek stb)
  • A felvételi eljárás díja: 6350 ft.

Felvételi eredményéről augusztus 27.-ig értesítünk.

A képzésre a regisztráció határideje: szeptember 2.

  • itt kell megadnod adataidat
  • itt fogsz képzési csoportot választani és
  • tandíjfizetési ütemezést
  • a beiratkozáshoz időpontot
  • itt kell térítened vagy 79 000 ft előleget.

Beiratkozások időpontjai: szeptember 9, 10, 11 melyre személyesen várunk Téged!

A képzések szeptember 16-i héten indulnak

SZERETNÉL FEJLŐDNI?

Ha felvételire készülsz vagy fejleszteni szeretnéd a kreatív készségeid, akkor rövid képzéseinken és rajzóráinkon kipróbálhatod magad. A kurzusokon készült anyagokból felépítheted portfóliód.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést.

Corvin Rajziskola