Barion Pixel
Miért a corvin? Mert
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Miért a corvin? Mert
MINDEN KÉPZÉS
GYAKORLATORIENTÁLT
Miért a corvin? Mert
AZ OKTATÁS
PORTFÓLIÓ FÓKUSZÚ
Miért a corvin? Mert
FOLYAMATOS
A MENTORÁLÁS
Previous slide
Next slide
Corvin Rajziskola, művészeti képzések

MIÉRT PONT A CORVIN?

A Corvin Rajziskola 1994 őszétől organikusan fejlődő, az aktuális piaci igényekhez, szakmai elvárásokhoz igazodó, képzőművészet és design oktatásán alapuló művészeti bázis, ahol mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő képzést vagy kurzust.

Kezdetektől fontosnak gondolom, hogy az iskola minden tagja diákok, oktatók, szervezők, modellek egyenértékű résztvevői és formálói legyenek ennek a közösségnek, egy csapatként egy cél érdekében dolgozzon, hogy hallgatóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb hivatást, és inspiráló, motiváló környezetben jussanak el oda, ahova mindig is vágytak. Évről évre együtt drukkolunk a felvételizőknek, együtt izgulunk a megmérettetéseken, együtt örülünk a sikereknek, és együtt biztatjuk a bátortalanokat.

A lecsodálatosabb dolog az, amikor diákjaink fejlődését, megerősödését végigkísérhetjük mindaddig, míg egy magabiztos, sokoldalú művésszé, designerré érnek, sőt sokan a kortárs alkotóművészet meghatározó alakjaivá válnak itthon és külföldön. Sokuk friss szemlélettel tér vissza a Corvinba, hogy  az oktatói team tagjaként, az új generációnak ők adhassák tovább, amit tőlünk kaptak, megtaníthassák, hogyan nézzenek szembe a kihívásokkal, hogyan váljanak sikeres alkotókká.

A Corvin egy olyan hely, ahol mindenkit támogató, befogadó közeg, magas színvonalú, versenyképes képzések várnak.

Bővebben

Sipos Marica

iskolavezető
képzőművész, designer

MIÉRT SIKERESEK A CORVINOSOK?

A Corvinban minden szakon nagyon magasak az elvárások, így hallgatóink sokkal felkészültebbek lesznek mint pályatársaik. A képzések alatt külföldi és magyar megmérettetéseken vesznek részt. Megteremtjük a lehetőségét annak, hogy piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követelményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek, így a munkaerőpiacon hamar megtalálják helyüket.

Munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, így támogatjuk előremenetelüket. Képzéseinken limitált létszámú csoportokkal dolgozunk, melynek köszönhetően az alapoktól felépített tanrenddel, egyéni konzultációkkal és progresszív oktatási módszerekkel segítsük hallgatóinkat, hogy megtalálják személyes művészeti nyelvüket, hogy később egyedül is megállják a helyüket a képzőművészet és a design világában.

Bővebben
Videó lejátszása

MIÉRT ITT KÉSZÜLJ A FELVÉTELIRE?

Iskolánk legnagyobb erőssége a magas színvonalú rajzoktatás. A látvány utáni rajzi és festészeti alapok elsajátítása a képzőművészet és a design alapköve. Itt sajátíthatod el a kompozíciós ismeseteket, a vizuális kommunikáció technikáit, lehetőségeit, hogy magabiztos designer vagy képzőművész lehess. Felvételi előkészítőinken és felnőttképzéseinken a művészeti egyetemekre készülő fiatalokat is segítjük olyan szakmai tudás, tájékozottság és tervezési készség megszerzésében, mely szilárd alapokat képez a sikeres egyetemi felvételihez és a későbbi tervezői pályához.

Hallgatóink minden évben szép eredménnyel nyernek felvételt hazai és nemzetközi egyetemek MA és BA művészeti szakirányaira. (MOME, MKE, MET, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton, Hochschule-Pforzheim)
Bővebben

MILYEN KÉPZETTSÉGET SZEREZHETSZ?

Iskolánk engedélyezett felőttképzési intézményként működik, nyilvántartásba vételi számunk: E/2020/000405. Végzett, tanúsítvánnyal rendelkező Művészeti grafikus, Online tartalomgyártó valamint a Mozgókép- és animációtervező szakos képzésben résztvevőink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek. Tér- és formatervező képzés magániskolai tanúsítvánnyal zárul. Grafika képzésünk specializált. Hallgatóink lehetőséget kapnak arra, hogy emelt óraszámban tanuljanak illusztrációt, brand design-t, illetve UIUX webdesign-t. A komplex vizuális képzéseinken a szakma elméleti és gyakorlati ismereteinek elsajátítása után piacképes portfóliót építenek.

Videó lejátszása

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Corvin Rajziskola