Barion Pixel
Miért a corvin? Mert
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN FELŐDHETSZ
Miért a corvin? Mert
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Previous slide
Next slide

Felvételi előkészítők

CÉLOD EGY DESIGN EGYETEM? PÁLYÁT MÓDOSÍTANÁL?

Küldetésünk, hogy hallgatóink megszerezzék a megfelelő műveltséget és szakmai hozzáértést, kialakíthassák személyes tervezői hangvételüket, hogy felvételt nyerve hazai és külföldi design egyetemekre, kortárs szemléletű tervezőként később egyedül is megállják helyüket. A képzés során a hallgató megismeri az aktuális design trendeket, a tervezés funkcionális, esztétikai és tartalmi összefüggéseit, technikai, technológiai követelményeit a vizuális tervezői kommunikáció jelrendszerét, megtanulnak csapatban dolgozni portfóliót építeni, prezentálni, hogy később otthonosan mozogjanak a design világában.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Időtartama: 1 év
( 4 modul, modulonként 8 hét, heti 1×3 óra) 

Ára: 239 000 ft/ év/ 96 óra
A tanfolyam részletben is téríthető, két részletben: 129 000 ft/ 2 modul
modulonként:  79 000 ft/ 1 modul

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 12.

Nyílt nap: szeptember 6. 18.30.

Annak érdekében, hogy motiváló csapatban tudj fejlődni, a tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot, válassz képzési csoportot, és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 10-ig. A tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

Nyílt nap

Legyél te is ősztől Corvinos! Tudj meg mindent képzéseinkről! Kérdezz oktatóinktól!
Mit tudhatsz meg a Nyílt napon? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Hogyan épülnek fel a képzéseink? Mi mindent tanulhatsz a Corvin előkészítőin? Kik fognak tanítani? Hogyan zajlik a Corvinban az oktatás? Hogyan felvételizhetsz hozzánk?

Miért gyere el a Nyílt napokra?
Körülnézhetsz a suliban, beleszagolhatsz a Corvin flowba, kérdezhetsz leendő oktatóidtól, találkozhatsz leendő csoporttársaiddal.

Mi várható?
Szakvezetőink prezentálják az éves tematikát, elmondják, hogy milyen legyen a sikeres felvételihez szükséges portfóliód, végül kérdezhetsz és megmutathatod a munkáidat.

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 6.

SZERETNÉL biztosra menni?

Ha biztos szeretnél lenni a felvételid sikerében, akkor még ajánljuk a rajz és művészettörténet képzéseinket.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Corvin Rajziskola