Barion Pixel
Miért a corvin? Mert
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN ALKOTHATSZ
Miért a corvin? Mert
MENTORAINK
ELISMET TERVEZŐK
Miért a corvin? Mert
A KÉPZÉS
PORTFÓLIÓ FÓKUSZÚ
Miért a corvin? Mert
AZ OKTATÁS
GYAKORLATORIENTÁLT
Previous slide
Next slide

DESIGNER KÉPZÉS

Képzéseink komplex tanrendű design és vizuális kommunikáció felnőttképzések, Mozgókép-animáció tervező, Művészeti grafikus/ emelt óraszámú Illusztráció/, Művészeti grafikus/emelt óraszámú Branddesign/, Művészeti grafikus/ emelt óraszámú UIUX Webdesign/, Online tartalomgyártó, Tér- és formatervezés szakirányokon. Küldetésünk olyan piacképes tudás átadása és versenyképes portfólió építése, mely lehetőséget teremt a kreatív iparban történő sikeres elhelyezkedésre, illetve magyar és külföldi egyetemek BA vagy MA szakirányainak sikeres felvételijéhez.

designer képzés nyÍlt nap

A designerképzéseink Nyílt Napja már lezajlott, de ha kíváncsi vagy, hogy milyen úton jutsz oda, hogy a kreativitás legyen a hivatásod,  hogy miért olyan sikeresek a Corvinosok, és hogyan tudsz elhelyezkedni a kreatíviparban, akkor nézd meg a Nyílt napon készült videóinkat.

KIKET VÁRUNK DESIGNER KÉPZÉSEINKEN?

Képzéseinken várjuk magukat továbbképezni, átképezni vágyó felnőtteket, akik komplexebb, professzionális oktatásra, folyamatos korrektúrára vágynak, kreatív iparban szeretnének elhelyezkedni, amihez szakirányú végzettség szükséges. Várjuk a magyar és külföldi design egyetemek BA és MA felvételijére készülő fiatal felnőtteket is. Az esti, szombati, illetve délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzéseink munka és egyetem mellett is végezhetők.

Grafika képzés-Corvin rajziskola
Play Video about Designer képzés- Corvin Rajziskola

MIÉRT PONT A CORVIN DESIGNER KÉPZÉSÉT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb legyél, mint pályatársaid?
A Corvinban magasak az elvárások, így diákjaink már az első három félévben megismerik, és használni tudják a szakirányaik teljes eszköztárát, így lehetőség van specializációra, hogy még versenyképesebb tudást szerezzenek. Hallgatóinkat pályáztatjuk és megteremtjük a lehetőségét annak, hogy piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követelményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek. Munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, így támogatjuk elhelyezkedésüket, előremenetelüket. Képzéseink limitált férőhelyesek, a 12-14 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására.

MILYEN VÉGZETTSÉGET ADNAK DESIGNER KÉPZÉSEINK?

Mozgókép-animáció tervező, Művészeti grafikus (emelt óraszámú illusztráció), Művészeti grafikus (emelt óraszámú brand design), Művészeti grafikus (emelt óraszámú UIUX webdesign), Online tartalomgyártó képzésben résztvevőink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek, lehetőség van 0%-os képzési hitel igénylésére.

A Tér- és formatervezés szakunk továbbra is egy éves, magániskolai tanúsítvánnyal, piacképes portfólió elkészítésével zárul. Állami szakképesítést ezen a szakon nem szerezhetsz, ám specializált, versenyképes tudásoddal megállod a helyed freelancerként, vagy a kreatív iparban junior designerként, illetve garantált sikerrel felvételizhetsz magyar, külföldi egyetemek BA, MA design szakirányaira.

Formatervezés belsőépítészet
Videó lejátszása

KIK LESZNEK A MENTORAID?

Iskolánk oktatói szakmájuk iránt elhivatott aktív alkotók, elismert designerek és kreatív szakemberek. A gyakorlati és elméleti órák heti konzultációival segítjük a projektfeladatok eredményes megoldását, hogy minden hallgatónk kihozhassa magából a maximumot.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezhetsz: Augusztus 25-ig

A képzésekre felvételizni szükséges a jelentkezési oldalon.

  • töltsd ki légyszíves a jelentkezési lapot
  • töltsd fel az elvárt felvételi anyagot
  • Designer képzések esetében: 8 db kép, 4 db látvány után készült rajz, és 4 db kreatív munka (rajzok, tervek, makettek stb)
  • Online tartalomgyártó képzés esetében: 20-40 másodperces videó anyagot, melyben bemutatkozol, ki vagy, mivel foglalkozol, mi a hobbid, és mik a céljaid.
  • A felvételi eljárás díja: 6350 ft.

Felvételi eredményéről augusztus 27.-ig értesítünk.

A képzésre a regisztráció határideje: szeptember 2.

  • itt kell megadnod adataidat
  • itt fogsz képzési csoportot választani és
  • tandíjfizetési ütemezést
  • a beiratkozáshoz időpontot
  • itt kell térítened vagy 79 000 ft előleget.

Beiratkozások időpontjai: szeptember 9, 10, 11 melyre személyesen várunk Téged!

A képzések szeptember 16-i héten indulnak.

SZERETNÉL FEJLŐDNI?

Ha felvételire készülsz vagy fejleszteni szeretnéd a kreatív készségeid, akkor rövid képzéseinken és rajzóráinkon kipróbálhatod magad. A kurzusokon készült anyagokból felépítheted portfóliód.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Corvin Rajziskola